Whale watching snorkeling
Door: dickenyvonne2012
Blijf op de hoogte en volg yvonneendick
29 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
06.15 uur opgestaan koffie 2 beagels flippers snorkel zonnebrand handdoeken en wegwezen ri. Maalaeabay en op zoek naar de Trilogy met captain JEFF (ja Lon we found him) and Yvon give him Tree kisses and i give him a big hug .
De boot was vrij nieuw en bood plaats aan 80 personen maar ze varen maar met max. 60 helaas waren er voor de lange tocht (6 uur)maar 30 personen;-) ;-) ontbijt en lunch koffie fruit fris all in.
Nog geen uur gevaren en de eerste Whales al gespot echt joekels daar zijn de karpertjes van Wim en Koen nog maar Snoekvisjes bij ;-);-) dus na ongeveer een uur bij een lava rots voor anker en ongeveer een uur genorkeld het leek net een groot aqarium en dan groter en mooier waanzinnig !!!! Glashelder water en tig soorten vissen en koraal all aboard !!! En weer richting de schipadden bay daar weer van boord en nog 2 reuzeschilpadden gezien en natuurlijk weer heeeeel veel soorten vissen als ik ze allemaal op moet noemen slaat denk ik de computer op tilt.
All aboard!!!!!! En daar gingen we weer na ongeveer 1,5 uur weer walvissen gezien en echt Waanzinnig er springt 100 ton uit het water ja je leest het goed 100000 kilo (ja Wim en Koen met jullie 20 kilo visjes zijn jullie amateurtjes)
Onderweg werd er goed voor de inwendige mens gezorgd je kon zoveel eten als je wilde oke Stefan effe niet gebalanst zat bij de prijs in en ja we blijven hollanders (gratis!!!!)
terug naar de haven en afscheid genomen van Jeff en de bemanning.
Terug naar Makena en nog een paar uurtjes lekker luieren toen nog effe shoppen snacken roken douchen en maffen en morgen weer op naar het volgende avontuur xxxxx
01 Maart 2012 - 06:31
Lon:
Ok, nog 1!!!!!! keer: schrijf me nou eens even of jullie hebben moeten betalen ja of nee.....is dat nou echt zo moeilijk????? Mijn e-maildres is: martinlm_524@hotmail.com. Kom op, mensen, Lonnetje wordt hier een beetje kriebelig van ;-)!! Ben blij dat het leuk was, en mieters al die kussen en zo voor hem, maar ik wil zelf ook nog wat aardigs doen als jullie zo mee mochten....kreeg de indruk van wel, mar bevestig of ontken dat nou eens even!!! Pfff....'k word er doodmoe van.... -
01 Maart 2012 - 08:18
Wim:
Ga me nou niet vertellen dat jullie daar snel even getrouwd zijn?!