Met de auto naar HANA
Door: dickenyvonne2012
Blijf op de hoogte en volg yvonneendick
27 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen 06.30 op standaard (balans)ontbijtje !!!!!!!
Inpakken voor de dagtocht met de auto naar Hana moest volgens de kenners een super tocht worden mmmmm
Richting vliegveld vertrokken nog even langs de haven omdat daar een cruiseship lag toen door ri. Hana onderweg nog effe gestopt bij een vieuwpoint waar lekkere hoge golven waren en een heleboel surfers prachtig.
Volgende stop bij hoge golfen en rotsen toppie door naar Hana 2 uur lang alleen maar bochten pfffff eindelijk in Hana en help hier is geen fuck te doen bakkie koffie on the beach en thats it fuck.
Oke naar het volgende dorpje regen en nog eens regen lekkere tropische bui de weg werd smaller en smaller geen doorgang voor rental cars ????? En wat deden wij ???? En de weg werd smaller en smaller en Yvonne stiller en stiller en grote gaten in de weg dus naar heftig overleg gedraaid en terug dezelfde weg.
De terugweg nog even langs een vliegveldje in de middel of nowhere de bestuurder dacht een weggetje binnendoor te kunnen nemen lekker hobbelig weggetje na 4 km. Bordje DEAD END de bijrijdster vertelde mij dat de weg hier stopt maar ik zei die auto voor mij rijd er ook in dus waarom ik niet.
De eerste 3 km. Ging prima maar de weg werd smaller en smaller en Yvonne stiller en stiller dus na nog 4 km. Door de busch busch grote gaten modder en steile hellingen een hek over de weg keep out...........£$¥%#@€&/DEAD END riep de bijrijdster dus keren en weer terug naar de hoofdweg 1,5 uur later weer op de hoofdweg en de stemming zat er weer goed in ;-);-)
Gelukkig had Yvonne van alles meegenomen wijn sigaren lippestift goed boek handdoekken water oeps de broodjes ???? Lekker drinken voor de bestuurder oeps ???
Thuis effe lekker gesnackt en door naar het strand voor een mooie zonsondergang laatste half uur een dikke €&/@%}~$£¥ wolk.
Douchen lezen puzzelen pffff morgen vrij
28 Februari 2012 - 07:45
Lon:
Ah, de beruchte weg naar Hana!! Ja, die hebben wij ook gedaan....en waren ook totally pissed off toen we aan het eind kwamen. Echt helemaal niets te doen..en wij hadden weinig bij ons. Hadden gehoopt in Hana te lunchen...Waar jullie doorgereden zijn, is alleen voor 4 wheel drive, eigenlijk alleen maar voor speciaal geoutillieerde Jeeps en zelfs die halen het nauwelijks, heb ik gehoord. Ze hebben niet voor niets T-shirts waarop staat: :I survived the road to Hana!" ! Maar ook wij vonden de uitzichten helemaal geweldig. Hebben ook bij de surfers staan kijken. World topsurfers komen speciaal voor die golven naar Maui, wist je dat? Schijnt een van de beste surfplekken ter wereld te zijn. Kan me het sfeertje in de auto wel een beetje voorstellen, ha, ha! Bij ons ging het er af en toe ook lekker aan toe!! Slaap lekker!! -
28 Februari 2012 - 07:48
Lon:
Oh ja, en al die smalle bruggetjes...ook zo gaaf, he? Kom je een hoek om gesjeest en dan moet je opeens pal op je remmen staan, want aankomend verkeer heeft voorrang. Daarom is er natuurlijk in Hana helemaal niets te doen....iedereen is te ziek om ook maar iets te willen doen, ha, ha! -
28 Februari 2012 - 08:24
Mandy:
zoooooo waat een mooi kust!!!
begrijp uit jullie verslag dat het enige moeite heeft gekost, maar dan heb je ook wel wat.
Yvonne ik leef met je mee hoor! ohoh Dick zo'n rental car is geen Tractor!!!
liefs Mandy
28 Februari 2012 - 10:20
Ank:
Het is in ieder geval nooit saai tussen jullie. Zo blijft het spannend :)
Vervelen lukt ook niet zo goed, lees ik tussen de regels door :P
Heerlijk hoor, blijven genieten!!
Groeten uit het Westland xx