Cressent beach jaap jelle en liesbeth
Door: dickenyvonne2012
Blijf op de hoogte en volg yvonneendick
22 Februari 2012 | Canada, White Rock
Yet lag gaat beter 0.400 uur wakker nog een uur gevroed Yvonne snurkt gewoon door.
0-500 uur uit bed sudoko gedaan en met de i-pad gespeeld.
Onttbijtje en een wandeling van een uur toen koffie sigaartje (ja wiesje er zijn er nog genoeg) in de Zon gezeten en hoe warm was het daar uit de wind ????? Zie foto
Met mam en dad naar Cressent beach geweest lekker gewandeld en geluncht bij een visrestaurant toen weer in de zon.
Rond 16.00 uur naar een nichtje van dad met mam en Yvonne (Dad ging effe tukken) Jaap jelle enLiesbeth toen naar het diner tv kijken sigaar gerookt met Yvonne en naar bed. Op naar de volgende yet lag ???
Doei doei xx
23 Februari 2012 - 16:34
Lon:
Welke foto? Zie er maar 1 en die stond er al op! -
23 Februari 2012 - 16:45
Wim:
Jemig jongens, houdt dat nog een keer op met die jetlag? Alsof je thuis zo'n stevig ritme hebt. Ik denk eerder dat het heimwee naar hier is. -
23 Februari 2012 - 20:41
Berdine:
Hoi Dick en Yvonne, leuk dat we jullie elke dag kunnen volgen. Wat heerlijk dat jullie even lekker kunnen bijkletsen met je familie, wanneer begint jullie vakantie, zaterdag? Hoe warm het daar was kan ik niet zien, zie alleen maar een vliegtuig. Nog heel veel plezier, groetjes Berdine.