Dagje strand
Door: dickenyvonne2012
Blijf op de hoogte en volg yvonneendick
28 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Nou dit was een drukke dag standaard ontbijtje en op naar de beach in Makena (tractor thuis gelaten Mandy);-) gewapend met snorkel zonnebrand water snack en sigaren (we blijven hollanders) om 09.00 uur aangekomen en weer verlaten om 18.30 uur pffff pfff erg zwaar draaien en draaien smeren drinken puzzelen snacken en lezen (Yvonne) en ik snorkelen (mooier onder water dan erboven) voor een uur nog een uurtje gewandeld en wachten op de sun set maar weer een -:€&@!€@&;:)€@ ku.........wolk effe tanken voor morgenvroeg vertrekken om 07.00 uur voor wahle watching see you tomorrow sleep well xxx
29 Februari 2012 - 08:29
Cor En Bertha:
wat mooi daar wou ik ook wel even zijn maar jammer dat gaat niet fijne vakantie nog straks komen wij weer jou vervelen groetjes cor en bertha -
29 Februari 2012 - 12:19
Wim En Mandy:
nu begrijpen jullie hoe wij altijd moeten afzien als we achterover liggen!!! veel plezier morgen bij het whale watchen( wat een achterlijk woord als ik het nu zo lees) De grootste vissen die wij hebben gezien zijn de karpers van Koen en Wim.
Dus genieten hoor!!!
liefs Wim en Mandy -
29 Februari 2012 - 17:10
Lon:
Mijn constante, steeds dezelfde vraag blijft: hebben jullie Jeff moeten betalen??? Graag nu eens even antwoord....want als niet, dan stuur ik hem een fles wijn of zo.